VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


Blog

10-04-2021

Yes!

De deuren zijn weer normaal open. U kunt gewoon weer bij ons langskomen zonder afspraak. 

 

03-03-2021

We mogen weer!

Wauw! 3 Maart mogen we onze deuren weer normaal openen . Alleen op voorwaarden dat we 2 mensen tegelijk in de winkel mogen en op afspraak. U bent van harte welkom! Plan uw bezoek per telefoon (0226-451482), email (info@juwelierwagenaar.nl) of per whatsapp  06-13047960.

15-12-2020

Winkel open!?

Lieve mensen, na de aangescherpte maatregelen kunnen we helaas niet meer de winkel open houden zoals we gewend zijn. Via allerlei manieren zijn we bezig om u toch te kunnen bedienen. De winkel mag alleen open blijven met een kleine afhaalbalie voor het halen en brengen van reparaties en herstel opdrachten. 

Als u een mooi cadeau heeft gezien, kunt u deze bestellen via onze website, telefonisch (0226-451482), email (info@juwelierwagenaar.nl) of per whatsapp  06-13047960.

*TIP! Als u een mooi cadeau in de etalage ziet, kunt u ons een foto sturen per whatsapp of gewoon bellen. Voor alle overige vragen neem graag contact met ons op.

Heeft u iets in gedachten wat u niet kunt vinden op de website of in de etalage laat het ons dan weten. We hebben nog veel op voorraad zoals wekkers, klokken, kinder-oorbellen, ringen en armbanden etc. We kunnen foto's of video's maken zodat u toch een goed beeld krijgt.

Uw cadeau wordt persoonlijk thuis gebracht of gratis verstuurd.

Vriendelijke groet,

Jeroen en Patty Wagenaar

29-09-2020

Oorbellen prikken

Door de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om tot tenminste 19 januari 2021 geen oorbellen te zetten of gaatjes te prikken. We hopen snel dat de maatregelen niet meer nodig zijn zodat we het gaatjes prikken weer kunnen hervatten. Blijf onze Blog volgen voor nieuws hierover. 

24-03-2020

CoronaVirus

Het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep. Mensen in je eigen omgeving  en jezelf kunnen er mee te maken krijgen of hebben. We liggen er zo nu en dan wakker van omdat het zo onwerkelijk is allemaal. Ook wij als juwelier Wagenaar hebben ook onze maatregelen getroffen. We hebben onze winkel zo aangepast dat we op een veilige manier met u kunnen werken. Door middel van doorzichtig zeil, handschoentjes, vele malen per dag alles goed ontsmetten kunnen we u blijven bedienen. Het is niet meer zo persoonlijk als anders maar we weten zeker dat dit weer een keer stopt, liever vandaag als morgen. We hebben onze openingstijden niet aangepast. Deze kunt u hier lezen. We zien u graag in onze winkel en anders kunt u ook veilig in onze webshop bestellen. In de meeste gevallen, voor 16:00 besteld = morgen in huis.

Blijf gezond en denk aan elkaar. 

Warme groet, Patty & Jeroen.

01-02-2020

Dutch Design houten horloges van 1915 watches

Vijf jaar geleden… We zien een keukentafel in een ouderlijk huis en twee jongens van op dat moment slechts 19 en 22 jaar oud. Twee blije blonde koppies buigen zich over iets wat zal uitgroeien tot hun levenswerk: 1915 watches. Het is de beknopte historie van Johnny en Robert Spies; twee uit de bollengrond getrokken jongens. Pioniers zijn het. Mannen met een missie en een enorme joie de vivre. Ondernemers. Complementaire tegenpolen. Broers.

Inmiddels zijn de broers vier jaar ouder en wijzer. Met hun unieke houten horloges veroveren zij de wereld. Door nauwkeurig ontworpen horloges te combineren met unieke materialen weten de broers houten horloges modieus en zelfs sexy te maken.

Vanaf nu zijn de bijzondere horloges van 1915 watches ook verkrijgbaar bij Juwelier Wagenaar. Kom langs en ontdek de collectie van dit mooie Nederlandse merk.

02-12-2019

Strak design uit 's Hertogenbosch

Clic Sieraden zijn ontworpen en vervaardigd in 's Hertogenbosch door Suzanne Schaars. Het gebruik van het verschillende kleuren aluminium , geeft het sieraad een strak en designachtig uiterlijk. Alle sieraden hebben een magneet sluiting verwerkt in het sieraard waardoor het Clic sieraad een zeer mooie afwerking heeft.

 

© 2013 - 2023 Juwelier Wagenaar | sitemap | rss