VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


Sieraden

Gouden SieradenZilveren SieradenAndere Sieraden

Sieraden van Zinzi, Clic, Karma, van Mispelaar, Yo design, Mart Visser, Daniel Vior, Vaviny, Karma en natuurlijk de huismerken zijn stuk voor stuk leuke sieraden met een eigen indentiteit. Zo worden de materialen goud, zilver, staal, aluminium, leer en edelstenen gebruikt om de sieraden uniek te maken. Het mooie van aluminium is dat je dit materiaal kan kleuren, kijk maar eens bij de sieraden van Clic. Het merk Clic wordt in Nederland gemaakt door Suzanne Schaars. Yo Design gebruikt juist de materialen staal met zilver, modern en eigenwijs. Zinzi mag natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. Vanaf de eerste dag dat Zinzi op de markt kwam, zijn wij al dealer van dit trendy merk. In Barcelona hebben wij het sieradenmerk Daniel Vior ontdekt. Zilveren sieraden met gekleurde geëmailleerde elementen. Van Mispelaaar zijn zilveren armbanden die veel weg hebben van Buddha to Buddha maar dan gecombineerd met leer.  Als je nog meer kleur om je pols wilt, zijn de armbanden van Karma echt een aanrader, ze zijn er al vanaf €27,50.

 

 

 

 

 Aanzoeksring              

Wat dacht je van deze gouden ring met diamant. Een echte aanzoeksring voor je geliefde. De diamant is gezet in een hartje, hoe gaaf is dit. Zowel uitgevoerd in geelgoud en witgoud. Je kan ook nog kiezen uit 3 verschillende maten van de steen. Als je van plan bent om een aanzoek te doen is dit DE ring op mee op je  knieën te gaan. De prijs is vanaf €320,-


 

Alle Sieraden van Juwelier Wagenaar worden gratis bezorgd. En is het toch niet helemaal wat je zoekt, stuur je het net zo gemakkelijk gratis retour. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Juwelier Wagenaar | sitemap | rss