VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


BETALINGEN

  • IDEAL

Dit is de makkelijkste en tevens meest gebruikte manier van online betalen, omdat je direct inlogt bij je eigen bank en er geen verdere (account) gegevens zijn vereist. Je wordt automatisch doorverwezen naar het inlogscherm van je eigen bank. De betaling wordt direct op onze rekening bijgeschreven.

  • Achteraf betalen

Met achteraf betalen kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten heeft ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Om achteraf te betalen hoeft u enkel uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die u altijd bij u heeft. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen via Klarna is een veilige en eenvoudige betaalmethode. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de factuur, maar staan hieronder ook vermeld:

Begunstigde: Klarna AB
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A

  • Betaling via Creditcard

Kiest u voor betalen met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro), dan zorgt onze betaalprovider Klarna voor een correcte afhandeling met uw creditcardorganisatie. U voert uw creditcardgegevens in, in een beveiligde omgeving.

  • Eenmalige machtiging

U kunt ook via onze betalingspartner Klarna een eenmalige afschrijving afstaan. Hierbij schrijft Klarna het bedrag binnen 5 dagen van uw rekening af. Klarna verzekerd u van volledige aankoopbescherming.

  • Paypal

Met een Paypal account is het gemakkelijk en veilig om online betalingen te verrichten. Het proces is eenvoudig en de betaling wordt aan ons Paypal account toegevoegd.

  • Pinautomaat & cash

           In onze winkel aan de Poststraat 1 in Obdam bestaat de mogelijkheid om cash of met PIN te betalen. 

  • VVV Cadeaubon

U kunt met uw VVV cadeaubon alleen in onze winkel aan de Poststraat 1 in Obdam betalen. 

  • Betalingen vanuit België of Duitsland

Komt u uit België of Duitsland? Dan kunt u kiezen uit één van onderstaande betaalmethodes. Alle online betaalmogelijkheden worden afgehandeld door onze betaalprovider Klarna. Let op: Klarna is een slim betaalsysteem, wat inhoudt dat Klarna bepaalde betaalmethodes wel of niet toont, afhankelijk van waar u woont en uw kredietwaardigheid. Het kan dus voorkomen dat één of meerdere van de onderstaande betaalmethodes niet getoond wordt. U betaalt via een beveiligde verbinding. De volgende betaalmethodes zijn normaal gesproken beschikbaar:

Betaling via Creditcard
Betaling via SofortBanking 
Betaling via Paypal
Betaling via SEPA / Direct Debit

 

 

© 2013 - 2023 Juwelier Wagenaar | sitemap | rss