VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


GRATIS BEZORGING                                                                            

Juwelier Wagenaar verstuurd met PostNL                              

Alle pakketten van Juwelier Wagenaar worden binnen Nederland GRATIS verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Niet thuis :
Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen:
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

Legitimatiebewijs :
U dient bij het ophalen vanuw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.


Belgie / Duitsland : Pakketjes naar Belgie & Duitsland worden ook gratis bezorgd boven de €150,-. Onder dit bedrag bereken wij €5,- verzendkosten. De levering zal 1 á 2 dagen langer in beslag nemen.

 

© 2013 - 2024 Juwelier Wagenaar | sitemap | rss