VOOR 16:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN   GRATIS VERZENDEN   VEILIG ACHTERAF BETALEN


RETOUR 

Retourservice

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent over uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u uw order, binnen veertien dagen na ontvangst, retourneren.

Tijdens deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

Uitverkoop artikelen,  trouw, vriendschaps en relatieringen kunnen niet retour of geruild worden! Uiteraard gelden de normale garantie normen.

 

Retourprocedure

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dient u de volgende procedure te volgen:

 1. Stuur ons een email over het terug komende artikel en de reden hiervan;

 2. In de email kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft; of u het model wenst te ruilen, te repareren of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour wordt echter altijd door de retourenafdeling beoordeeld om te kijken of het ook daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen;

 3. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

  Retour adres:
  J. Wagenaar
  Poststraat 1
  1713 JB  Obdam
  Nederland

Wij adviseren u het pakket aangetekend te verzenden i.v.m. kwijtraken of beschadigen. Dit is niet verplicht. Wanneer u uw pakket aangetekend terug stuurt naar ons, hoeft dit niet extra verzekerd. (Retour verzendkosten zijn voor u zelf ).

Op het moment dat uw zending is geaccepteerd, krijgt u binnen 5 werkdagen uw geld terugbetaald.

 

 

© 2013 - 2024 Juwelier Wagenaar | sitemap | rss